Τεντάς

Εγγύηση

Home  >>  Εγγύηση

Εγγύηση υφασμάτων

Τα Ολλανδικά Τεντόπανα Ten Cate παρέχουν:

  • Πιστοποίηση προέλευσης παραγωγής από το εργοστάσιο TEN CATE TECHNICAL FABRICS στην Ολλανδία.
  • Πραγματική 5ετή εγγύηση των τεντοπάνων για την προστασία από το σκίσιμο αλλά και την ικανοποιητική εμφάνισή τους.
  • Έγκριση από την Ευρωπαϊκή Ένωση και την Ολλανδική Κυβέρνηση για την διασφάλιση της υψηλής ποιότητάς τους, που έγκειται στους συνεχείς ελέγχους που πραγματοποιούνται.

Η εταιρία TEN CATE, στο πλαίσιο της αδιάκοπης και πολυετούς προσπάθειας για εξασφάλιση της ποιότητας των παρεχόμενων προϊόντων και υπηρεσιών προς τον πελάτη, έχει λάβει πιστοποιητικά  παραγωγής ποιοτικών και περιβαλλοντικών standards καθώς και κοινωνικής ευθύνης, όπως: ISO 9001, ISO 14001 και CSR.

Εγγύηση Nyfan

Η SATTLER είναι μια ευέλικτη και βιώσιμη εταιρεία- από το 1875!

5year

Οι συνεργάτες, εμπιστεύονται και εκτιμούν την εμπειρία και την αποδοτικότητα της SATTLER, γι’ αυτό και είναι αναγνωρισμένοι ηγέτες της ποιότητας στον τομέα τους.

Υποβάλετε σε εξωτερικό έλεγχο σύμφωνα με τα πρότυπα ISO κάθε χρόνο. Οι εν λόγω έλεγχοι επαληθεύουν και εγγυώνται τη συνεχή εφαρμογή και την περαιτέρω ανάπτυξη του συστήματος διαχείρισης ποιότητας που οδηγούν στην αύξηση της ικανοποίησης των πελατών.

Εγγύηση Sattler

logocalbari2Η εταιρεία εξειδικεύεται στις επιστρώσεις υφασμάτων με πολυμερή υλικά που προσδίδουν στα υφάσματα ιδιαίτερα τεχνικά χαρακτηριστικά.
Για παράδειγμα, κατασκευάζονται επιστρωμένα υφάσματα με αντοχή στις ακτίνες UV, μη πλαστικοποιημένα, άφλεκτα ή βραδύκαυστα υφάσματα, επιστρωμένα υφάσματα για απορρόφηση μελανιών  και επιστρωμένα υφάσματα για προστασία από τον ήλιο, τους μύκητες και άλλους εξωτερικούς παράγοντες.
Τα χρώματα που χρησιμοποιεί είναι υδροδιαλυτά, μη τοξικά και φιλικά προς το περιβάλλον

.• Η εταιρεία έχει λάβει την Ευρωπαϊκή Αναγνώριση διασφάλισης ποιότητας κατά το πρότυπο ISO 9001:2000 σε όλα τα στάδια παραγωγής των τεντοπάνων. Τα υψηλής ποιότητας προϊόντα έχουν 10 χρόνια γραπτή εγγύηση και έχουν πιστοποιηθεί στην Γερμανία από το ανεξάρτητο εργαστήριο Hohenstein για τον βαθμό προστασίας που παρέχουν.
• Για το πρότυπο UV Label 801 έχει επιτύχει βαθμό προστασίας 80 που σημαίνει πολύ υψηλή προστασία σε πραγματικές συνθήκες.
• To OEKO-TEX πιστοποιεί ότι το ύφασμα είναι οικολογικό και πλήρως απαλλαγμένο από επιβλαβείς ουσίες.